tiistai 7. heinäkuuta 2015

Meidän uusi harrastus alkaa NYT!

Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että meidät valittiin 5 uuden  hurttahuoneen bloggaajan tiimiin mukaan. Ensimmäisenä luulin, että mun sähkäriini tuli ilmoitus siitä, ettei me päästykkään mukaan, mutta sitten luin viestin loppuun ja huusin täysillä " JEEEEE!!".

Mikä tämä hurttahuone sit on?
Hurttahuone on Suomen ensimmäinen koirablogiportaali, jonka tarkoituksena on yhteisöllistää koirabloggaajia ja sieltä voi löytää todella helposti erilaisia, kiinnostavia koirablogeja luettavaksi. Hurttahuone järjestää kuukausittain erilaisia haasteita, joista voi voittaa mahtavia palkintoja. Samoin kyseinen portaali järjestää tapahtumia, kuten Match Showeja. Hurttahuoneen voi myös löytää facebookista ja instagramista.Nyt kuitenkin asiaan. Perjantaina menin äidin kanssa hakemaan mun unelmaa, eli rullaluistimia. Netissä oli niin hyvä alennus, että oli ihan pakko tilata. Itse oon tässä pari kertaa jo luistellut ystäväni rullaluistimilla, mutta oli aika saada omat. Toinen ystäväni Alicja myös hankki rullaluistimet, koska oltiin jo hieman puhuttu, että ekana me voidaan yhdessä luistella ja myöhemmin, kun kaikki on hallussa, niin voidaan ottaa hurtat sitten mukaan. Sedit on jo hieman canicrossaillu mun kanssa, joten toivottavasti se myös tulee tykkäämään rullaluistelusta. Saapahan hieman liikuntaa ja toivottavasti hän saa myös pudotettua pari kiloa :D 

Täällä Puolassa on nytten sen verran kuuma, että jos alan luistelemaan Seditin kanssa, niin vasta illalla, kun lämpötila on hieman laskenut, koska jos itse menisin nytten luistelemaan, niin me molemmat saataisiin lämpöhalvaus. Nyt vain pitäis odottaa mun suojaimien saapumista, jotka varmaan tulevat huomenna. Olisi myös kiva tietää, että harrastaako joku muu koiransa kanssa rullaluistelua? Jos joo, niin linkkaatko blogisi tän postauksen alle.
Itse olen vielä aloittelija, joten mulle saa antaa kaikenlaisia vinkkejä rullaluistelusta koiran kanssa.

6 kommenttia:

 1. http://koheltawat.blogspot.fi/
  Meillä harrastetaan koirain kanssa rullaluistelua.Voisin tehdä postauksen kyseisestä aiheesta blogiini niin voisit sieltä käydä lukemassa miten meillä toimitaan.
  Liity toki lukijaksi jos muuten blogi oli silmäänpistävä tai mieluinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa! Mä luulin jo etten tuu löytämään Suomesta yhtäkään koirarullaluistelijaa :D Tee toki sellainen postaus ja voit myös samalla pistää siihen jotain vinkkejä aloittelevalle koiraluistelijalle. Liityin myös lukijaksi!

   Poista
 2. Luin juuri ensimmäisen postauksen siitä kun Sedit tuli teille ja siellä joku oli kommentoinu että älä turvota tätäki koiraa kute edellisen, No menit sitte kuitenki syöttää tänki läskiks. Ainaki 3 kiloo sais tippuu iha heittämältä ja olis sillonki punkero. :D Syytäks tälläki kasvaimia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sedit painaa noin 40kg eli ainakin dobberin painoksi toi on hyvä, tuntuu hyvin kylkiluut koskettaessa, alalinja menee ylöspäin. Mä voin tässä nyt ottaa rakennekuvan Seditistä, jos haluat nähdä ton läskin. Dragonilla oli kasvaimet ja pitääkö mun sulle joku eläinlääkäritodistus näyttää, enkä mä sanonu, et Seditillä ois kasvaimia (toivottavasti ei tule edes olemaan) ja siks se olis läski, koska ei se oo läski, jopa eläinlääkäri sanoi, että sillä on todella hyvä paino, vai pitääkö siitäkin pyytää eläinlääkäritodistus?

   Eli jos Sedit laihtuis 10kg, niin se ois edelleen punkero?

   Poista
  2. Sedit ei ole dobermanni, et voi verrata sekarotuisen painoa puhdasrotuisen ihannepainoon. Sitä paitsi, dobberin painoihanne alkaa jo kolmestakymmenestä, se 40kg alkaa olemaan jo lähempänä ylärajaa.

   Sedit ei näytä tasapainoiselta, vaikkei nyt varsinaisesti läskiltäkään. 10kg (mistä sen edes repäisit, kun ylempänä mainitaan 3kg?) on liian suuri painonpudotus. Sen näkee sokeakin otsallaan.
   Pointti ei ole painossa, vaan siinä mistä se paino koostuu, miltä koira näyttää ja tuntuu. En pääse koskemaan Sedittiin, mutta hyvältä, tasapainoiselta ja kiinteältä se ei näytä. Sen paino todennäköisesti koostuu pelkästä rasvasta ja olemattomista lihaksista.
   Jokunen kilo rasvaa pois ja lihasta (paino kasvaa, älä tuijota vaakaa!) tilalle, niin näyttää koirakin oikeasti hyvältä.

   Ja ei, en ole ano.

   Poista
  3. lihaksia sillä on pakaroissa, mutta hieman läskiä sillä on ja sen takia yritän touhuta sen kanssa, mutta en voi silti tehdä sen kanssa koko ajan jotain, koska Seditillä on myös jo alusta lähtien ollut joku nivelvika takatassun kanssa ja rasittuessa se alkaa tärisemään ja Sedit alkaa ontumaan enemmän. Nytten se saa erilaisia lääkkeitä niveliin ja katotaan miten ne nyt tulee toimimaan. Eläinlääkäriltä ollaan jo kysytty,mitä me voidaan alkaa harrastaa ja monta tuntia viikossa.

   P.S. Paino sillä ei kasva, vaan se on jo pudottanut tän meidän kesäloman aikana noin 3kg, koska ollaan liikuttu paljon metsässä ja touhuttu.

   Poista