perjantai 15. marraskuuta 2013

Jaksoit pinnistää, mutta kasvain vei voiton

4.11.2013 Dragon oli eläinlääkärissä vain pienellä visitillä, mutta se kesti aamusta iltaan.Illalla Dragonille tehtiin usg kuvaukset ja itse luulin et koko juttu oli unta.Nimittäin Dragonilla oli keuhkojen lisäksi mahalaukussa vettä ja samoin huomattiin usg kuvissa että siellä oli mustia täpliä ja ne olivat kasvaimia.Valitettavasti Deetä ei voitu pelastaa, koska jos siltä leikattaisiin ne kaikki kasvaimet niin koko koira menis säpäleiks.Dragonilla oli keuhkoissa ja mahalaukussa kasvaimia ja samoin yksi hyvin hyvin lähellä sydäntä ja samoin oli niitä muita kasvaimia, jotka pysty tuntemaan silloinkin kun Dragonii koskettiin.Olihan se todella vaikea antaa Dragonin nousta koirien taivaaseen, mutta nytten ainaskin se ei kärsi.Pahinta oli se että olin Dragonin vierellä silloin kun se sai nukutuspiikkejä.Sen hengitys alkoi koko ajan olla hitaampi siihen kohtaan kun se ei enään hengittäny.Onneksi nytten saa muitten pois menneitten kavereitten kanssa riehua ja Dee saa nytten vihdoin taas kiusia koraa.Voi olla vielä että pistän niitä Dragonin kuvia tänne blogiin, joita en ole täällä ikinä julkaissu.
Marley ja Dragon ja muita koiria


Dragon ja Kora

Minä ja Dee joskus neljä vuotta sitte

Dragon ja Marley
Toivon mukaan lähipäivinä meidän taloon tulee uusi perheenjäsen, mutta en ala siitä nytten sen kummemmin vielä puhua.

17 kommenttia:

 1. Mahalaukussa vettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ja sitä syytä itse en tiedä miten se sinne on joutunut.

   Poista
 2. Jatkaako blogi siis vielä elämäänsä, uuden perheenjäsenen johdosta? Osanottoni! & Voimia <3 Dee leikkii nyt pilvien päällä, siihen ei enää satu, hengittminen on helppoa. Se katselee huojuvien pilvien päällä mitä sen rakkaat tärkeät ihmiset puuhaavat, joskus se lentää rakkaidensa uniin, mutta ian se istuu vahtimassa ja suojelemassa perhettään- pilven päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää henkiin :)Yksi asia mua helpottaa on se ettei se enään oikeesti kärsi, eläinrääkkäystä olisi jo se jos se joutuis olemaan kotona vielä pari päivää kitumassa.

   Poista
 3. Suuret osanotot ja voimia sinne suuntaan! <3 Nyt on Dragonilla parempi olla! <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Dragon oli yksi kauneimpia dobbereita mitä koskaan olen nähnyt. Voimia!

  VastaaPoista
 5. Vielä kolmannen kerran voimia!!! osanotot!! <3

  VastaaPoista
 6. Tuleeko teille vielä uusi koira?

  VastaaPoista
 7. Osanottoni ja voimia! <3 Dragon oli (korjaan, on yhä) yksi hienoimmista koirista jonka tiedän. Kun bongasin tämän blogin, mulle tuli tosi kiva fiilis kun lueskelin sun ja Dragonin touhuja.
  Nyt on hiukan outo olo. Jotain puuttuu.. En pysty vieläkään uskomaan, että Dragon on oikeasti poissa. Ihan kuin joku olisi lyönyt mua suoraan vasten kasvoja.
  Huippuhieno koira! Ei voi muuta sanoa. Ihailin Dragonia erittäin paljon... <3 Voimia vielä kerran! Dragon sai sulta tosi hyvän kodin - ei vaan, parhaimman.
  p.s. Aivan ihana tuo kuva missä olet Dragonin kanssa neljä vuotta sitten. (: Tosi söpöä kun istutte noin lähekkäin^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!Tuli oikein kyynel kasvoille kun luin sun kommenttia.

   Poista
  2. Osanotto ja voimia! Olipa ikävä kuulla tämä uutinen. :(

   Poista
 8. Kauneimmat osanottomme ja voimia jatkoon :(

  VastaaPoista