tiistai 30. kesäkuuta 2015

Azylanta marssi 2015

Azylanta marssi 2014

Lauantaina me mentiin toisen kerran Seditin kanssa Azylanta marssille. Tällä kertaa mukaan myös tuli Luna ja ystäväni koira Tola, joka voi olla teille tuttu joistakin postauksesta, mutta heinäkuussa hänestä tulee enemmän tietoa, mutta siitä myöhemmin.

Itse heräsin aikaisin aamulla, että ehtisin viedä koirat pissalle ja soittaa ystävälleni. Ennen kello 10:00, me lähdettiin odottamaan raitiovaunua. Itse seisoin punaisilla valoilla ja huomasin, kuinka meidän raitiovaunu sanoi "Bye bye". Oitaishan me voitu odottaa 20min, mutta me päätettiin mennä sit jaloilla, koska ei se matka mikään pitkä ollu ja samalla Sedit sai myös hieman purkaa energiaa, koska ei se ois ollu ihan kivaa, jos Sedit kyseisellä marssilla ois alkanut purkaamaan energiaa :D

Kyseiselle paikalle me saavuttiin puolessa tunnissa ja paikalla olikin jo paljon omia tuttuja ja paaaljon muita koiria. Tais olla enemmän kuin viime vuonna, koska meidän marssijono oli kyllä yli 200m. Sedit todella hyvin tutustui muihin koiriin, ilman mitään murinaa. Luna ja Tola myös käyttäytyivät todella mallikkaasti. Tutustumisen jälkeen me kaikki alettiin kävelemään kohti keskipistettä. Vaikka Seditin joka puolella oli kaikenlaisia koria, niin se pysyi rauhallisena ja näytti siltä, että se oli jo tottunut koko laumaan.

tarkennus ei ole ihan siellä, missä sen pitäis olla

Vihdoin me sitten saavuttiin koko koiralauman kanssa keskipisteeseen, missä taas kerran oli pieni agilityrata, erilaisia juttuja myytäväksi, ilmainen siruttaminen, koirien älykkyyspelejä, erilaisia kilpailuija, koiria adoptoitavaksi ja paljon muuta kivaa. Itse halusin mennä ystäväni Alicjan kanssa agilityradalle, mutta ihmiset sinne sitten heti tunkivat, joten ei me sinne menty. Siinä sitten hieman Seditin kanssa keskellä tapahtumaa, koirien ympärillä, kokeilin jotain temppuja. Sedit oli niin rauhallinen, että se esitti kuollutta ihan rauhassa, vaikka muut koirat kävelivät melkein sen päältä. Olin kyllä aivan tyytyväinen siihen, että se keskitty minuun, eikä muihin koiriin :)

Noin tunnin päästä alkoi sitten sataa vettä ja itse siinä vaiheessa olin juuri ottamassa kuvia tosta hurtasta, mutta meninkin sitten äkkiä Alicjan kanssa puun alle piiloon. Onneksi kaatosade sitten hieman hädisti ihmisiä pois agilityradalta, joten sateen jälkeen me mentiin sitten testaamaan agilityrataa. 
Luna sano, että hän ei halua märällä nurmella mitään tehdä, joten itse kokeilin pieniä hyppyesteitä ja pöytää Seditin kanssa. Valitettavasti tunneli oli niin pieni, että vain Tola vielä pääsi sen läpi. Tolalla ekaksi kerraksi meni hyvin. Itse hypytin pari kertaa Seditin pienillä esteillä, koska ruoho oli vielä märkää, enkä halunnu, et sille sattuis jotain. Pöytä onneks oli suojattu ja se oli melkein kuiva. Sedit todella hyvin hyppäs pöydälle ja ilman käskyä se istahti ja odotti, että sanoisin sille, et se voi jo mennä alas.

Itse olin todella tyytyväinen tästä kerrasta ja ens vuonna me mennään myös ihan varmasti Azylanta marssille! :)

Tola
Tästä kaksikosta ei saa ikinä kunnon kuvaa, kuten huomaatte

3 kommenttia: