maanantai 26. toukokuuta 2014

Azylanta marssi 2014

IMG_7546 IMG_7622 IMG_7591 IMG_7549

Mikä ihmeen Azylanta? Azylanta marssi on kodin saaneille rescueille tarkoitettu marssi, missä tehdään kaikkea kivaan oman adoptoidun koiransa kanssa. Azylanta marsissa löytyy yleensä todella pieni agilityrata ja paljon muuta kivaa mm. buffet, koiran rokotus ja sirutus,  erilaisia koiranäytöksiä ja siellä myös esitetään koiria adoptoitavaksi.

Lauantaina heräsin kuuden maissa, koska ennen 11 meidän piti olla jo wisla joella. Söin, vein Seditin ulos ja aloin pakkaamaan Seditin tavaroita reppuun. 10.33 me odotettiin raitiovaunun saapumista paikalle. Oli kyllä aivan kamalaa seisoa keskellä aurinkoa noin 37 asteen lämmössä paistumassa, kuin makkara. Vähän kävi myös sääliksi Seetä, koska sillä on musta turkki, joka lämpenee nopeasti. Viiden minuutin kuluttua se raitiovaunu tulikin paikalle, ja me päästiin sen sisälle. Siellä raitiovaunussa oli kyllä ihanan viileetä. Itse olen melkein koko ajan valittanu et haluan sitä lämpöä, mutta tällä hetkellä haluaisin olla jo Grönlannissa :D

Ennen yhtätoista oltiin jo perillä ja huomasin kauheen kasan rescue koiria siellä. Sedit alussa oli ihan ihmeissään, et on yli 100 koiraa. Kyllä se sit siinä vähän rauhottu. Parin minuutin päästä meidän marssi alkoi ja koiria kerääntyi yhä enemmän ja enemmän mukaan. Mukana oli erilaisia rescue koiria, seropeista rotupeihin. Puolen tunnin kuluttua me saavuttiin yhteen ihanaan varjoiseen paikkaan ruoholle. Siellä si Sedit meni heti ensimmäisenä makaamaan ruoholle, jonka jälkeen se sai sit vettä. Sit kun Sedit vähän huili me mentiin kokeilemaan keppejä, jotka menivät todella hyvin ensimmäiseksi kerraksi. Valitettavasti Seditin keppimenosta ei ole kuvaa. Myöhemmin me sitten kokeiltiin Seditin kanssa erilaisia älypelejä. Ensimmäiseksi Seetä ne pelit ekaksi ei kiinnostanu pätkääkään, mutta sitten kun se näki herkkuja, niin se oli valmis tekemään kaiken niiden edeksi. Kyllä se aika nopeasti tajusi mitä niissä älypeleissä pitää tehdä, jä minä kun luulin et Seditillä on pienet aivot :D Taisin aika pahasti erehtyä sen asian suhteen.Noin kolmen tunnin kuluttua oli aika suunnata kohti kotia. Ilma oli aivan tukala lämmön takia. Onneksi vettä oli vielä pullossa jonkun verran. Matkan varrella me törmättiin yhteen suihkulähteeseen, missä sitten Sedit meni makaamaan siihen veteen. Samalla tuli myös kasteltua Sedit, ettei sille tulis liian kuuma. Siinä se sit loikoili ja tarkkaili ympäristöä. Kotiin tullessa Sedit meni heti lattialle köllöttämään ja siinä se pysyikin iltaan asti. Se ei edes illalla halunnu nousta syömään omaan ruokaansa, vaan jatkoi nukkumistaan. Sunnuntaina se kuiteskin oli jo energisempi poika. Toivottavasti ens vuonna päästään myös osallistumaan kyseiseen marssiin, koska siellä oli todella kivaa minun ja Seditin mielestä.

IMG_7648

IMG_7649 IMG_7650

3 kommenttia:

 1. En oo tiennytkään tuollaisesta! Todella ihana tarkoitus tuolla marssilla :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Komea koira sinulla!
  Ja en itsekkään ole kuullut moisesta ennen, nyt olen tätäkin sitten viisaampi! :)

  Ps. blogissani on koira-aiheinen arvonta, voi voittaa 30€ lahjakortin Dog Gallery -verkkokauppaan, jossa on laaja valikoima. :)
  http://tiiacecilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi! Liityin lukijaks! :)

  VastaaPoista