keskiviikko 21. tammikuuta 2015

2015 tavoitteet ja uusi ulkka

Pahoittelen kaikille ihmisille, jotka ihmettelivät, että blogini oli salainen yli kaksi viikkoa, mutta blogi oli remontissa. Jouduin koko blogin ulkoasun tekemaan uudestaan, koska bannerin yläpuolelle jäi joku ihme valkoinen viiva, joten joduin muokkaamaan blogin mallia samalla. Blogin välilehden linkit on uudistettu ja sinne on tullut paljon uutta, samoin voi huomata myös suuren eron ulkoasussa. Ulkoasun tein ihan itse ja ideoin kaiken. Pahoittelen ihmisiä, joilla voi olla samantyyllisiä juttuja blogissa, kuten minulla, mutta itselläni ei ollut yhtään aikaa katsella pitkin blogeja, että löytyykö ihmisillä saman tyyllisä juttuja kuten mulla. Toivottavasti tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta ja tulkaa toki kertomaan omat mielipiteenne siitä

Monet ihmiset blogeissaan jo ennen tätä vuotta tai tän vuoden alussa ovat tehneet kyseisiä postauksia, missä he kertovat omat tavoitteet, mitä he aikovat toteuttaa tänä vuonna. Kuten aina, minullakin on koirille jo valmiit tavoitteet, mutta tänä vuonna on niitä vähemmän.

Vuoden 2014 tavoitteet :

-mennä agilitykurssille Seditin kanssa 
Tätä toivetta ei olla toteutettu, nimittäin Krakovassa agilitykurssit olivat minulle liian kalliita, mutta agilitya päästiin silti kokeilemaan kerran Azylanta marssissa.
-kokeilla canicrossia
Pari kertaa ollaan tehty Seditin kanssa pari canicrosslenkkiä ja Sedit tykkää siitä paljon, joten tänäkin vuonna jatketaan canicrossailua.
-mennä kesälomalla Puolan merelle
Puolan merellä ei oltu, koska ei ollut oikeen aikaa, koska itse olin vielä noin kuukauden leirillä
-totuuttaa Sedit muihin koiriin
Tämä suunnitelma ollaan on toteutettu todella hyvin, nimittäin Sedit tulee jo melkein jokaisen koiran kanssa juttuun, jos toinen koira ei haasta riitaa ja on rauhallinen, eikä hypi pitkin kasvoja.
-ostaa uusi linssi
Suunnitelmassa oli ostaa uusi linssi, mutta päätin säästää parempaan, joten edellisenä vuonna ei uutta linssiä sitten ostettu.
-opettaa Seditille uusia temppuja
Sedit vuonna 2014 oppi 4-5 uutta temppuja ja tänä vuonna yritetään oppia vielä muutama.
-edistyä tokossa
Tokossa Sedit ja minä ollaan todella kivasti edistytty. Seditillä on jo hallinnassa katsekontakti, mutta seuruuta ei olla opeteltu vielä, joten siinä meidän katsekontakti ei ole hallinnassa. Sedit on myös kivasti kehittyny luoksetulossa ja ymmärtää jo mitä siinä pitää tehdä.
-käydä ainaskin kesällä pari päivää viikossa uimassa
Jokaisella viikolla me vähintää kerran käytiin uimassa, koska me löydettiin todella kiva järvi uimista varten ja saatiin tietää, että Sedit tykkää paljon uimisesta.
-ostaa Seditille uudet valjaat
Uudet valjaat Seditille on jo ostettu ja olen todella tyytyväinen niihin. -mennä koirapuistoon
Silloin kun Sedit meni Kasian luo kuvautettavaksi, niin samalla siinä vieressä oli kiva koirapuisto, mutta koiria siellä ei ollu, mutta silti me mentiin sinne hetkeksi.
-kokeillaan Seditin kanssa frisbeen heittoa
Sedit ei oo yhtään moksiskaan frisbeestä, samoin sillä ei oo melkein yhtään hampaita, joten ei sitä kiinnostanut frisbeen perässä meno.
-taipailla uusia koiria ja mennä niitten kanssa lenkille
Seditillä on jo pari kivaa kaveria, mutta vuonna 2014 me mentiin ystäväni Alicjan ja hänen koiran Tolan kanssa ensimmäiselle lenkille ja siitä lähtien Seditin paras kaveri on Tola, jonka kanssa me mennään useasti lenkille.
-mennä vuorille Seditin kanssa

Vuorilla Sedit pääsi käymään ja poika tykkäsi paljon maisemista ja siitä, että siellä oli paljon metsää ja rauhallista.
-käydä enemmän metsälenkeillä
Metsälenkeillä me eniten käytiin kesällä, koska oli kivan lämmintä, mutta muuten me lenkkeillään wislan vieressä, missä on harvaa metsää.


Vuoden 2015 tavoitteet:

 Sedit:
- tehdä passi
- käydä enemmän verijäljestämässä
- löytää uusia lenkkikavereita
- käydä Seditin kanssa Slovakiassa
- kehittyä tokossa enemmän
- lenkkeillä enemmän ja etsiä uusia lenkkireittejä
- opettaa Seditille lisää uusia temppuja
Luna:
- löytää Lunalle pysyvä koti
- sterilioida Luna
- kokeilla koirafrisbeetä
- käydä enemmän bullimiiteissä
- käydä Lunan kanssa rannalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti