perjantai 12. syyskuuta 2014

Mun oma pikku tähtönen

Edellisenä viikkona yksi tuttava sanoi, että maanantaina yhdellä isolla krakovan keskustorilla (Rynek glowny) ois joku valmistautuminen musiikkivideoon. Soitin sitten yhdelle hyvälle kaverilleni ja kysyin, et antaisko hänen vanhemmat tulla hänen mun kanssa sinne keskustorille. Onneksi vastaus oli kyllä, joten maanantaina sitten me ei menty kouluun, vaan sinne torille.

Maanantaina noin kello yksitoista menin kaverini luokse, jonka jälkeen me suunnattiin kohti keskustaa. Siellä si odotteli meitä yksi tuttava ja vähän ajan päästä äiskä tuli Seditin kanssa perille. Oli sen verran kuuma päivä, että otin vettä mukaan varmuuden vuoksi. Noin minuutin päästä me saavuttiinkin jo paikalle ja siellä odottelivatkin meitä tuttavan tuttavat + kameramiehet. Siinä sitten pikku hiljaa alettiin valmistelemaan musiikkivideon videoittamiseen. Alussa en oikein miettiny siitä, et Sedit ois voinu osallistua musiikkivideoon, mutta sen verran ihmiset ihailivat Sedittiä, että olihan mun pakko sitten ottaa Sedit mukaan videoon.


Aivan alussa me sovitettiin erilaisia hattuja, mutta itse olin ottanu jo oman hattuni mukaan. Sedit sai päähän naiselle tarkoitetun ihmeellisen harmaan hatun päähän, ja siinä hatussa se näytti ihan nartulta ja varmaan moni ihan pelkkien pääkuvien perusteella oli luullu sitä nartuksi. Aika moni on kuiteskin ihan tavallisilla lenkeillä sanonu et "onpas kaunis tyttö" ja itse oon aina joutunu sanomaan, et se on poika. Alussa se näytti ihan nartulta, mutta onneksi se on ny saanu vähän lihasta pakaroihin ja rintakehään, joten ei se enään niin nartulta näytä, vaikka pää on ny mitä on :D

©Dorota Gut
©Dorota Gut
Videoittamisen alussa Sedit vähän stressasi, mikä näkyy kuvista, mutta kyllä se pikku hiljaa tottui siihen kauheeseen meteliin ja isoon ihmismäärään. Ihan alussa me otettiin pari ryhmäkuvaa, jonka jälkeen se videoittaminen alkoi. Ensimmäisenä me vähän tanssittiin, paitsi Sedit oli ihan kummissaan. Pienen tanssimisen jälkeen me alettiin puhaltamaan kaikenlaisia vesirenkeita ja patjoja. Samoin käytiin hakemassa tuttavan autosta uimaräpylät, pöytä, tuoleja, aurinkotuoleja, pyyhkeitä ja itse otin mukaan vihreän sateenvarjon. Sen jälkeen me pistettiin kaikki tavarat yhteen kasaan ja siitä sitten alettiin pistelemään niitä omille paikoille musiikkivideota varten.

Parin minuutin tauon jälkeen me kaikki mentiin paikoillemme. Itse menin kaverin kanssa aurinkotuoleille ja siihen väliin otin Seditin ja uimarenkaan mukaan. Sedit käyttäytyi todella hyvin ja todella hyvin jaksoi poseerata kameran edessä, vaikka puolet sen ruumiista oli aurinkotuolin takana, mutta onneks pää oli näkyvillä. Siinä me sitten vaihdeltiin paikkoja ja asentoja. Ihan viimeiseksi me heiteltiin hattuja suoraan kameran eteen ja Sedit pysytteli takana, vaikka varmasti se sieltä jostain raosta näkyi.

Minusta koko maanantai oli aivan upea päivä, kun ei tarvinnu mennä kouluun ja Seditkin käyttäytyi todella hyvin. Alussahan se pelkäs melkein mitä vain, mutta nytten se ei enään pelkää, vaikka joskus saattaa vähän stressailla, mutta ajan päästä se sit rauhottuu. Itse olen tällä hetkellä olen nähnyt meidän kuvia kolmella nettisivulla ja kaksi kertta näin meidän telkkarin uutisissa. Joten saan olla ylpee tuosta hurtasta. Tässä nytten innoilla odottelen musiikkivideon julkaisemista.

siellä se Sedit kipittää. Minä taas olen tuo ihme ihminen valkoisissa aurinkolaiseissa.  ©Joanna Urbaniec
©Joanna Urbaniec

1 kommentti:

  1. Ihana! Mutta tää ei minun mielestä ole puhdas rotuinen. Seassa vinttarii tai sellasta. Koska itse olen omistanut monta dobberia :)

    VastaaPoista