keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Punkkipanta Foresto

Varmaan monet koiranomistajat ovat löytäneet tänä vuonna punkin koirastaan.Täällä Puolassa kevät alkoi jo tammikuun loppupuolella ja helmikuun loppupuolella kuulemma pari koiranomistajaa oli löytäny koirastansa jo vuoden ensimmäisen punkin.Mä en onneksi ole löytänyt vielä yhtäkään punkkia Seditistä, koska meillä on punkkipanta, joka tähän asti on toiminu hyvin..

Tammikuun loppupuolella mentiin Seditin kanssa eläinlääkäriin rokotuksille ja samalla tuli kysyttyä et mikä ois hyvä punkkipanta koiralle, joka ei haise ja sen kanssa voi uida.Eläinlääkäri sanoi että vähän aikaa sitten ilmestyi isoille koirille punkkipanta nimeltä Foresto ja firman nimi on Bayer.Eläinlääkäri sitten selitti siinä kaikkea siitä punkkipannasta ja se tuli otettua sit mukaan.Pannan hinta eläinlääkärillä oli vain 90zl.Maaliskuun alkupuolella laitettiin kyseinen punkkipanta Seditille, koska oli jo sen verran lämmintä ja kasveihin alkoi kasvaa jo lehtiä ja ötökätkin olivat liikkeellä.Panta kestää todella hyvin vettä, eikä se ollenkaan haise, mutta kyllä se toimii.
Pienille koirille, kissoille ja isoille koirille on erilliset pannat, paitsi kissoilla ja pienillä koirilla on sama panta.Jos koirasi painaa yli 8 kiloo, niin sitten kannattaa ostaa punkkipanta isoille koirille.Pannan toimii 7-8 kuukautta ja se suojaa koiraasi punkeilta ja kirpuilta.Panta alkaa toimia 48h sen laiton jälkeen ja jos koirassasi on punkki ja laitat pannan päälle, niin punkki kuolee.Isoilla koirilla pannan pituus on 70cm ja pienillä koirilla 38cm.Tähän asti olen vain kuullut hyvää tuosta pannasta.Foresto punkkipantaa tuskin löydät Suomen kaupoista, mutta sen voi tilata ulkomailta.Suosittelen tätä punkkipantaa 100%.Joten ennen kun alat ostamaan punkkipantaa koiralle, kannattaa tutustua tähän punkkipantaan :)

10 kommenttia:

 1. Tätä punkkipantaa markkinoidaan Suomessa nimellä Seresto, joten ulkomailta ei tarvitse tilata. :) Itsekin oon tätä pantaa harkinnut omalle koiralle, kun ell sitä suositteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on saatavuus ostaa tuo panta, niin itse kannatan sen ostoa :)

   Poista
 2. Me taidetaan pysyä Exspotissa, koska mä en tykkää pitää jatkuvalla syötöllä pantaa kaulassa, kuluttaa vaan karvaa ja jättää uran turkin kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuitenkaan Exspot ei ole mikään kauheen hyvä punkkeja vastaan, koska jotkut koirat oireilevat aika pahasti sen jälkeen.Tämä Foresto(Seresto) panta ei ole jättänyt mitään uraa Seditille vielä ja karvaa ei ole melkein yhtään lähtenyt.

   Poista
 3. http://tattumaailma.blogspot.fi/2014/04/haaste-vol-5.html
  ps. Itse aijon pysyä Scaliborin puolella :P

  VastaaPoista
 4. Minkä ikäinen olit kun muutitte Puolaan?
  Käytkö suomenkielistä koulua?

  Sori, kun tunkeudun teidän elämään, mutta jännä ajatella että asutte Puolassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin taisin olla vielä 12 ja puolankielistä koulua käyn, kun oon puoliks puolalainen ja puoliks suomalainen.

   Poista