lauantai 5. lokakuuta 2013

Eläinlääkärillä taas

Joo elikkäs Dragonin flunssa ei ole vieläkään parantunut, mikä huolettaa minua.Tänään kummiskin mentiin eläinlääkäriin ja Dragon sai tällä kertaa yhden piikin ja kotiin saatiin sit yks toinen piikki, mikä pitäis antaa Deelle tiistaina.Onneksi flunssa eläinlääkärireissun jälkee on rauhottunut vähän, mutta kyllä se yskii ja pärskii vieläkin, mutta huomattavasti on vähentynyt.Toivottavasti Dee nyt paranis tosta flunssasta.Sit kun se on terve niin pitäis viedä Dragon koirapesulaan pestäväksi, koska sitä ei oo pesty pitkään aikaan ja suihkuun se ei mahdu, eikä pystyis hyppäämään, koska meillä on sellanen jännä suihku.Yksi asia pisti mut huolimaan eläinlääkärissä.Nimittäin se että Dragonilla on kaksi pattia kaulassa ja 60% ne on varmaan kasvaimia.Perjantaina me mennään röndgenkuvaukseen katsomaan onko ne kiinnittyny kurkkuun ja jos ovat niin valitettavasti........Tiedätte kyllä.Mää tässä koko ajan toivon ettei ne ois kiinnittyny kurkkuun.Perjantaina kaikki selviää.
Lisää voitte lukea meidän fb sivulta


3 kommenttia:

  1. Se on röntgen, ei röndgen. Toivottavasti hyviä uutisia.

    VastaaPoista
  2. Voisit yrittää kirjottaa vähän selvemmin, että tosta sais jotain selvääkin... Mutta toivotaan, että on hyviä uutisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori että tuosta tuli aika sekava postaus, mutta kirjoitin tuon postauksen kiireellä, joten kirjoitusvirheitä voi olla aika paljon.

      Poista