torstai 4. lokakuuta 2012

Tokoilua

Nyt pistän sitten ihan tekstin meidän tokoilusta!Kumpa tää teksti ei ois ihan perseestä :DLopuksi pistän vielä pikkusen luoksetulovideon.


Juu elikkäs tein puukässyissä ihan oma tekoisen noutokapulan ensimmäinen oli koivusta joten se oli liian kevyt Dragonille ,sitten päätin tehdä tammesta ja siitä tuli sopivan kokonen ja painoinen.Dragonin on kummiskin vähän noutokapulan käsittelemistä harjotella,eikä pitää sitä puruleluna.Sen hakeminen menee hyvin,mutta sitten luoksetulos puolessa välissä se pysähtyy ja alkaa purra sitä kapulaa,joten kapulan harjoittelemista pitää treenata vähäsen..Olen ylpeä siitä ,että se osaa pitää suussa noutokapulaa rimpuilematta ja katsoa minua.

Katsominen on menny hyvään suuntaan. Dragon osaa katsoa aina edestä,mutta sivusta kohtuullisesti menee,joten vielä treeniä tarvitaan aikalailla,mutta makuulla katsominen onnistuu hyvin sivusta.Varmaan se ei pysty istuvalteen katsoa mua,koska sillä on toi wobblerin syndrooma niin ei varmaan tee niin hyvää.
Mutta se on vain pieni murhe,koska itse ei ajjota mennä kurssille ton kanssa vaan ihan muuten vaan treenaillaan omaksi iloksi ja koiran iloksi ;)Katsomisessa aina pidän kädet selän takana.Seuraaminen on nyt vähän ok,mutta seurata ja katsoa mua se ei pysty  :DYksi päivä tällä viikolla pystyin menee treenailemaan Dragonin kanssa,kun ei satanut ollenkaa ja iltapäivästä oli aurinkoista,mutta nyt harmi ei päästä oikee treenailemaan,kun on niin sateista keliä.
Toko on meidän ainut harrastus mitä nyt ihan muuten vaan harrastetaan,koska agilityyn Dragon on liian vanha ja muutenkin sillä on toi wobbleri.No mutta minusta tokoo on ihan kivaa harrastaa ja suosittelen sitä jokaiselle koiranomistajalle.Jos ei itse pidä harrastuksesta eikä ole edes kokeillut niin kannattaa kokeilla hyvää koulutusta koirallekkin.Onneks mun kodin vieres oon kaksi erillaista kenttää missä voi treenata ihan peruskäskyjä ja tokoo.

3 kommenttia:

 1. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=304518&t=304518

  VastaaPoista
 2. Miksi koirasi on noin älyttömän lihava? Altistaa ihan älyttömän monille sairauksille tuollainen ylipaino, esim. dobbereilla muutenkin yleisille sydänongelmille, nivel-, lonkka-, ym. sairauksille jne. Noin suuri ylipaino myös rasittaa koiran elimistöä sekä hankaloittaa sen elämää aivan turhaan. Nyt koira laihdutuskuurille ja äkkiä!

  Nimim. Entinen dobberin omistaja

  VastaaPoista
 3. Neela,Dragon on jo liian laiha nytten ja massakin on pudonnu siltä nytten todella paljon wobblerin takia jos sitä aikoo laihduttaa enemmän niin se on jo lopetetavissa + sillä on nivlerikko.Huom saat ottaa tossa rinnan ja mahan kohdalla aika moisen kökäleen pois,että näkisit millainen se on oikeesti,koska sillä on ollu mahan ja rinnan kohdalla kasvain ja se on leikattu ja siitä on jääny tollanen läskiä muistuttava juttu.
  No joo kyl mää ny tiiän et ei nää nykypäivän häntästen dobberien omistajat ymmärrä,kuinka nykypäivä on pilannu rodun.Ennen Dobermannit olivat kyllä todella lihaksikkaita ja vahvoija,mut nyt ne on ovat ihan luikkuja koiria.

  VastaaPoista