sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viimeinen päivä lumessa on videoitu

Helmikuun alussa tuli vielä kerran oikein kunnon lumisade, jonka jälkeen otin toisen kameran ulos ja aloin ottamaan videoo Seditistä. En olisi ikinä arvannut, että sinä yönä se lumi olis melkein kokonaan sulannut pois. Päätin kuitenkin mennä sinä päivänä Seditin kanssa wislalle, koska oli niin hieno aurinkoinen keli, eikä ketään melkein ollut wislalla, joten saatiin rauhassa juosta ja riehua. Pari päivää sitten vasta heitin videot koneelle ja tänään jaksoin jo muokata niistä videoista yhden kokonaisen videon ja ladata sen youtubeen. Musiikki, ei ole mikään paras, mutta en löytänyt oikeen mitään muuta kivaa musiikkia, joka olisi edes vähän sopinut tohon videoon, joten nauttikaa :) Laittakaa video miellummin HD:lle!


6 kommenttia:

  1. vähä söpö video <3 :D Sedit näyttää nii onnelliselta!
    Toi kohta mis se oli vede vieres kävelemäs nii mä oisin heti sillee "äää pois sieltä nyt saatanan koira!" :D koska ei kuluis ku muutama sekuntti ku Masa ois siel uimas lintujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alussahan Sedit kerran meni uimaan sorsien perään, mutta nytten se ei yhtään välitä niistä. Jos kuitenkin ois ollut kesä ja lämmintä, niin toihan ois jo heti pinkonu tonne veteen uimaan, mutta nyt on kuitenkin vielä hitusen kylmä uimiseen :D

      Poista
  2. Hyvä video. Ja ihana Sedit :)

    VastaaPoista
  3. Miksi se liikkuu noin vaivalloisesti? :o erityisesti takajalkojen liikeradat ja liikkuminen tosi hankalan näköistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotin, että joku tulee juuri tästä asiasta kyselee :D. Heti Seditin tullessaan meille jo heti ensimmäisellä lenkillä huomasin, että se hieman ontuu takajalkaan, mutta näyttää siltä, että sillä on ollu joku tapaturma edellisessä kodissa. Sen takia myös agility on meiltä jätetty väliin, mutta juosta se ainakin voi hyvin, mutta voi myös nähdä, että se juoksee hieman eri tavalla kuin muut koirat. Olen hieronut jalkaa, mutta ei se kauheesti tohon ontumiseen ole auttanut, samoin se saa tabletteja, jotka sisältävät magnesiumia.

      Poista