perjantai 1. elokuuta 2014

Edes kerran teit iloisen ilmeen kuvaan

Eilen oli sen verran hieno ilma, että oli pakko mennä Seditin kanssa pitkälle lenkille. Ensimmäisenä päätin mennä Seditin kanssa järvelle, et se vois juoda ja halutessaan mennä uimaan. Mentiin sitten raitiovaunuun ja pysäkiltä kohti järvee. Päästin jopa Seditin siellä irti, kun ei ollu paljoo pyöräiliöitä ja kulkijoita liikkeellä. Oisinhan mä päästäny sen irti, mutta en jaksa huudella sille koko ajan, että "Varo!Pyörä" ja sellasta.  Muutenkin se ois yhtä hyvin voinu jäädä pyörän alle, koska siellä oli sen verran uusia hajuja, että välillä se ei ollenkaan kuunnellut. Saavuttiin paikalle ja päästin sitten Seditin irti järvellä, kun siellä oli sen verran kallioita ympärillä ja puskia, että ei sinne kukaan pysty pyörällä tulemaan :D Sedit ryntäs heti järveen, mutta ei menny uimaan, päätti vaan tepastella vedessä ja juoda sitä.


muokkailin vähän veden väriä
Järvellä oltiin noin tunti, jonka jälkeen mentiin raitiovaunulla takas kodin viereen. Itse en halunnu vielä mennä kotiin, vaan jatkoin menoa Seditin kanssa wisla joelle, joka oli noin kilometrin päässä. Siellä Sedit päätti si hypätä sinne jokeen, mutta järveen se ei ihme vaan halunnu. En löytäny lenkin aikana mitään kivaa, jota olisin voinu kuvailla, joten päätin mennä Seditin kanssa yhteen kivaan paikkaan ottamaan hänestä kuvia. Alussa poikaa ei yhtään kiinnostanu poseeraaminen, mutta silloin kun otin taskusta namit esiin, niin poika oli enemmän kiinnostunut poseeraamisesta.




Aloin jopa puhumaan Seditille vinkuvalla äänellä ja silloin Sedit alkoi katsomaan minua ja kääntelemään päätään, joten sain ensimmäistä kertaa siitä jonkun siedettävän kuvan, missä se näyttäis edes vähän iloiselta, vaikka kuolajojo päätyikin sen kuonon päälle :D Lähiaikoina pitäis mennä tutustumaan uusiin krakovan alueisiin ja yhteen toiseen kivaan järveen, missä on ranta ja siellä voin ihmiset ja koirat uida yhdessä, ilman sitä, et joku tulisi valittamaan, ettei koira saa olla ihmisten uimarannalla. Onneks monessa Puolan uimarannoissa saa pitää koiraa vapaana uimarannalla ja se on minusta hyvä juttu, mutta agressiivisia koiria sinne ei saa tuoda.

Olen myös miettiny tässä, että voisin kirjoittaa jonkun postauksen rescue koirista ja haluaisin kysyä, että kiinnoistaisko ketään semmoinen postaus?




6 kommenttia:

  1. Miks te käytätte valjait ja pantaa samaan aikaa? Järkyttävin näky ikinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me lenkkeillään yleensä missä sattuu, joten kurkkari on sillä aina kaulassa varmuuden vuoksi. Kaupungilla se saattaa joskus käyttäytyä epävarmasti, joten silloin sillä on kurkkari päällä, mutta onneksi se alkaa tottumaan. Oon myös alkanu pitämään tota kurkkaria taskussa tai repussa, mutta tällä kertaa ei ollu reppua mukana tai sellasia housuja, missä ois taskut. Näyttää se vähän oudolta kuvassa, kun sillä on valjaat, punkkipanta ja kurkkari päällä :D

      Poista
    2. Okei! Jos toi kysymys kuulosti jotenkin "haukkumiselta" niin en sillä tarkoittanut :) eniten mua huvittaa kun naapurin koiralla on valjaat ja panta ja kuitenkaan niitä valjaita ei käytetä :D

      Poista
    3. En mää ottanu sun kommennttia vastaan mitenkään loukkaavalla tavalla. Itse aina lenkillä käytän kurkkaria nopeessa liikenteessä ja valjaita, kun on rauhallisempaa :)

      Poista
  2. Millä muokkailet? kiinnostaisi erityisesti miten voi veden väriä muoksia. Sedit on tosi upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muokkaan kuviani photoshop cs6 ja joskus lisään jotain pieniä efektejä ipicyllä. Itse muokkasin veden väriä ihan tavallisella pensselillä ja valitsin pensselin väriksi tollasen turkoosin värin ja valitsin läpimättömyydeksi 25% ja aloin maalaamaan sitä vettä. Aika huonosti selitin tän, mutta netistä voit löytää ohjeita, miten muokata veden väriä :)

      Poista