torstai 21. huhtikuuta 2016

Pitkä tarina sai onnellisen lopun


Nyt voin jo sanoa, että Lunan pitkä tarina on saanu onnellisen lopun. Lunan uusi sijaiskoti päätti nimittäin adoptoida sen. Itse tiesin, että Luna jää heille, mutta odotin silti sitä tietoa, missä he sanovat, että Luna jää heille ikuisesti. Luna on sen verran mahtava amstaffi, että siihen voi rakastua ensisilmäyksellä. Itse olen niin onnellinen, että Luna voi nytten maistaa vielä monta vuotta sitä oikeeta koiran elämää lämpimässä kodissa :) Voi olla, että tän vuoden loppupuolella me mennään katsomaan miten tyttö voi, mutta itse kuitenkin haluan, että Luna sitoutuisi paremmin uuteen kotiin, ettei kävisi niin, että meidän tapaamisen jälkeen Luna ei alkais haukkumaan surusta, koska Luna kuitenkin oli meillä yli vuoden ajan. Vielä lopuksi haluan lisätä, että Luna näyttää nytten paljon paremmalta ja onnellisemmalta koiralta, kuin 20kk sitten.


2 kommenttia:

  1. Jos tässä olisi sellainen sydän-nappula alla, niin olisin painanut sitä. Päätin sitten kommentoida sen sijaan :D Ihanaa, että Luna löysi pysyvän kodin!

    VastaaPoista
  2. Hienoa kuulla että Luna löysi pysyvän kodin :). Ihanan oloinen blogi ja ulkoasu on ihana, joten pakko jäädä seurailemaan :).

    Wreck This World

    VastaaPoista