torstai 18. lokakuuta 2012

Jälleennäkeminen vanhan tutun kanssa!

Terveppä kaikki!
Dragon ei ole nähnyt nyt sitten 3 kuukauteen vanhaa tuttuaan Brunoa.
Bruno joutui tulee mulle ,kun se omistajalta on kerran leikattu kasvain ja nyt se on saanut sit kovan flunssan niin Bruno on nyt sit meillä kaksi viikkoa hoidossa,mutta  Dragon oli kyllä todella iloinen,kun sai tavata vanhan tutun ;)Pari päivää sitten päätetiin mennä vähän frisbeekentälle noitten kahen hurtan kanssa..Tarhaan ei viititty  mennä,kun oli hirveen kuraista,mut onneks kenttä oli kuiva ja hieno auringonpaiste kävi.Heti kun tuli päästettyä noi koirat vapaaksi niin hirvee riehunta ja leikkiminen alko.Riehuivathan noi hurtat ainaskin puolisentuntii ennenkun Dragon väsähti.Dragon vaan loikoili 
auringonpaisteessa ja minä harjasin Brunoa koko ajan.

Brunoahan pystyi ihan harjata vaikka koko päivän ja karvaa silti lähtisi koko ajan.Heti kun olin lopettamassa harjaamista niin herra Dragon tuli siihen eteen sit että sitä pitäis harjata.No eihän sille mitään sit voinu kun harjata ja trimmata Dragonia.Tuli myös Brunon kanssa treenattua tokoa ja paljon paremmin sillä meni,kun Dragonille,mut Dragonhan onkin jo vanha koira eikä se kaikkee pysty sen wobblerin takia,mut ainaskin saa nyt leikkiä kavereittensa kanssa.

Harjaamisen ja treenaamisen jälkeen koirat alkoivat jälleen kerran leikkiä ruohikolla.
Juu toi Dragonin ilme :D
Ainut juttu mistä olin todella yllättynyt ,että Dragon alistui Brunolle.Se oli minulle kyllä todellinen yllätys,koska Dragon ei ikinä anna mennä ittensä alakynteen tai edes alistaa itseään jos niin tapahtuu niin Dragon kyllä oikein kunnola ärähtää,mutta nyt se tapahtui ekan kerran.Olihan se Dragon ainaskin minuutin maassa ennenkun Dragon ei sit enää jaksanu kun Bruno veti sitä korvista ja huulista :D
Mä en voi olla repeämättä tohon Dragonin ilmeeseen se on kyllä niin hauska että huh huh.

Koko lenkissä meni yhteensä 5 tuntii ja heti kun pojat pääsivät kotiin niin ei ollu kauaakaan kun molemmat nukkuivat yhdessä sohvalla..Pojat eivät edes jaksaneet mennä iltalenkille ja molemmat söivät ihan tilkan ruokaa jotein varmaankin olivat täysin puhki.Kotiin menokin oli todella raskasta mulle kun jouduin vetämään perässä kahta lehmää.


HUOM!alan kirjoittelemaan
enemmän tekstejä kun niitä
lukijoita tulee enemmän!

5 kommenttia:

  1. eikö olisi vain parempi miellyttää nykyisiä lukijoita kirjottamalla useammin eikä karistaa niitä pois :) lukijoita tulee jos tulee, ei niitä anomalla ja kiristämällä tule.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä ssoilin kanssa :) Kannattaa kirjoittaa usein ja monipuolisia postauksia ja kysellä lukijoilta, millaista sisältöä he toivovat. Sitäpaitsi 28 lukijaa näin pienellä ajalla on aika hyvin ;)

    VastaaPoista
  3. mää tarvisin nyt vähän lukijoiltani ideoita postauksiin kun en itte tiiä mitä kirjoittaisin :D

    VastaaPoista
  4. ensinnäkin, olisi paljon selkeämpää lukea kun pisteiden ja pilkkujen jälkeen ois VÄLIT, eikä kaikki ois vaan yhteen pötköön kirjoitettu.
    esim. "yllättynyt ,että" "Brunolle.Se oli"
    oikein: "yllättynyt, että" "Brunolle. Se oli"
    ei mulla muuta :)

    VastaaPoista